Warning: Can't synchronize with repository "(default)" (No changeset 96d22ec3fa3ef6de3ea8dc0d7d398adc9aa071cf in the repository). Look in the Trac log for more information.

Ticket #468 (closed defect: fixed)

Opened 5 years ago

Last modified 4 years ago

GSM is not working after warm reboot.

Reported by: sal-e Owned by: mickey
Priority: major Milestone:
Component: framework/general Version: milestone5.5
Keywords: Cc:

Description

attn: Michael 'Mickey' Lauer

Svetoslav Troche: Currently I am having problem with GSM. The first time started SHR it work and I was able to make outgoing and receive incoming calls. After I power-off the device and power it back on the GSM was not connecting to the AT&T any more. I power-off the phone, pull the battery out and hold [power] button for 10s.

Paul Fertser: Yes, known problem, warm boot is not working. frameworkd doesn't send AT@POFF command to turn the modem off, so it stays on. FSO guys promised to fix it soon.

Michael 'Mickey' Lauer Correct. Please add a ticket for me (just in case I forget again...).

the full e-mail thread could be found here: http://lists.openmoko.org/pipermail/devel/2009-August/006136.html

Change History

comment:1 Changed 4 years ago by sim

decoration Changed 1 year ago by admin

bathtub Changed 1 year ago by admin

solar system Changed 1 year ago by admin

stair parts Changed 1 year ago by admin

solar supply Changed 1 year ago by admin

comment:2 Changed 4 years ago by mickey

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

Thanks for reporting this bug. I'm pleased to announce that this has now been fixed.

Note: See TracTickets for help on using tickets.